Сакам се што сакаш ти

Сакам да дојдеш Да ме бакнеш Косата да ми ја кренеш По вратот да ме галиш На ѕид да ме набиеш Да чувствуваш како кожата реагира Сакам се што сакаш ти И тебе те сакам Сакам да те фрлам на кревет Да те бакнувам Секој милиметар да го излижам Сите точки кои те палат да ги галам Да те грицкам Сакам се што сакаш ти И тебе те сакам Очите убави кога ме гледаат сакам Допирот твој ме возбудува Усните нежни кога ми зборуваат сакам Па по вратот ме бакнуваат…