Белег од страст

Со врвот на јазикот ги допирам набрекнатите пупки на меките гради тврди и на допир поигрливи влажни... чуствувам како кожата станува рапава секоја пора се отвора со прстите чинам чуда откривам извор кој низ прстиве ....

Continue reading